Stäng

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Trygg betalning
Fri frakt över 499 sek / 999 dkk / 99 eur

Om oss

Hej på er! Malin heter jag och det är jag som driver Cocomama.se =)

Jag är 35 år, gift med Lucas och har två barn på 3 och 5 år. Lykke och Lennox.
Jag har bott i Oslo större delen av mitt vuxna liv, 13 år för att vara exakt.

För 4-5 år sedan drev jag en liten matblogg.
Där bloggade jag speciellt om rawfood, hur man bakar goda rawfood kakor på endast naturliga ingredienser som frukt, nötter, dadlar osv. Ett intresse jag fick efter Lucas syster introducerade detta för mig. Jag tyckte det var helt fantastiskt att något så nyttigt kunde smaka så jäkla gott!

I samma period åkte jag på en kurs i Stockholm i "Ekologisk ansiktsbehandling" som hölls av Sara Nomberg. Sara använde sina egna produkter från sitt varumärke ”Organics by Sara” på kursen och lärde oss om ekologisk hudvård. Jag var såld! Kursen var så bra och jag fick en helt annan syn på produkter!

Jag ville förmedla hur bra detta var så jag började sälja lite oljor från Sara via bloggen en julsäsong, men märkte fort att det var ganska svårt att få till det när det gäller tull och fraktkostnader in till Norge.

När min dotter kom till världen så kände jag att jag ville lägga allt fokus på henne så jag la ner bloggen men har alltid haft som dröm att komma in på den stigen igen. Efter att min son föddes på våren 2018 bestämde vi oss för att flytta till Sverige, närmare min familj så vi kunde få mer hjälp med barnen då Lucas familj även bodde nere i Belgien. 
Vi köpte oss ett litet hus i Vara kommun relativt snabbt och flyttade till Sverige sommaren 2018.

När vi väl kommit iordning i huset så smög sig den här drömmen fram igen som sedan blev till verklighet och webbshoppen öppnade dörrarna digitalt 25 November 2019!

Dagligen utsätts vi för gifter och kemikalier i vår miljö, därför väljer jag ekologiska och giftfria produkter, för mig och min familj och hoppas kunna inspirera detta vidare!

Jag hoppas att vi tillsammans kan bidra till en grönare livsstil och göra mindre avtryck på vår planet!

Varma hälsningar,

Malin Thorheim, Grundare och VD.

Standardvy | Byt till Mobil vy